domingo, 23 de septiembre de 2007

T'explico un Somni



M'imagino una espècie del què anomenem ara Teteria, o Creperia, un lloc on es cuinin i preparin coses dolces, i tres plats de vegetarians al dia. Funcionaria durant les tardes, així al matí hi hauria temps de preparar les coses amb calma i amor, o descansar i fer altres coses...
Es serviria menjar fins a les 9h a partir de les 9h faríem sucs i batuts infusions, cafès i tes...

Els aliments i els plats escollits segons les necessitats de cada persona, i molta informació sobre com cuidar-se a un mateix, cosa que ens ajudarà moltíssim a totes/s a aprendre com fer-ho... investigant!
Seria un lloc senzill, molt ben decorat, i a les taules, col·lectives o individuals, hi hauria flors naturals que es canviarien cada setmana o cada tres dies, segons convingués, però l'aigua se'ls hi canviaria cada dia.
El menjar que s'hi servís seria ecològic, i els productes de neteja utilitzats també.
S'utilitzaria aigua mineral o de manantial per cuinar i preparar sucs i postres. Que s'aniria a buscar un dels matins per exemple, els dilluns, uns quants junts perquè fos una festa i esdeveniment i li donéssim a l'aigua que farem servir tota l'Amor i la importància que té per nosaltres.
La música seria canviant i triada amb consciència, segons el moment i la intuïció, i es programarien hores de silenci declarades, molts concerts!
Hi hauria una zona de jocs per nens i adults, matalassos a terra, coixins grossos i instruments curiosos per desenvolupar la imaginació, colors per pintar i dibuixar, i instruments per fer soroll o provar com es poden fer sonar, i evidentment llibres i novel·les per llegir...
Visibilitat econòmica, el registre de la caixa registradora es projectarà en un espai de la sala, i cartells ben grossos, mostraran costos, beneficis, guanys, i la destinació dels diners que es donaran, la meitat dels diners es desviaran a la Terra, a la Pacha Mama que ens ho dona TOT.
Guanyarem més diners dels que realment necessitem per Ben viure o podem gastar, i totes les idees que ens atrevim a realitzar provocaran canvis profunds en aquelles/lls que participin d'elles, removent consciències, elevant els cors i els ànims.
I una Bossa de Donacions, on permetre que qui vulgues provar de Donar, pugues fer-ho a través nostre, i qui necessités o vulgues diners, vingués senzillament a agafar-los, d'una manera visible espontània i sense judicis.
No ens descuidarem de nosaltres, en el moment que alguna persona de l'equip decaigui, es posi malalta, ...etc. Se la prendrà amb tota la consideració requerida i si ho demana el local romandrà tancat fins que sigui necessari, en honor a ella, si ens necessita allà.
Nosaltres no farem res, com a éssers humans tous, que passem fred a l'hivern, que ens emocionem quan ens fan un petó, que tremolem de gelosia, i que no controlem la nostra voluntat plenament, deixarem que els nostres Yo's
Interiors guiïn tot allò que s'esdevé, i feina nostra serà treballar per posar-nos en contacte més directe amb aquest Jo, Això sí, per sobre de tot respectar, adorar la nostra ment, mai tractar-la malament, aprendre a parlar amb ella, adorar el nostre cos per sobre de tot, escoltar-lo, i posar energia en el sentir, preguntar-nos, com estem, què volem, què ens passa...
Confiar en els Àngels que Déu ens regala, en les forces del més enllà que tenen l'esclariment que a nosaltres ens falta... Ells que saben, que dirigeixin, que ens ajudin.
Nosaltres us demanem éssers superiors que trobeu un treball d'amor perfecte per nosaltres, on les nostres capacitats i facultats úniques i personals puguin lluir en el seu major resplendor, i així ajudar a brillar els qui al voltant no confiïn en sí mateixos.
Que el poder de l'Amor faci brillar els nostres cors i sigui una realitat que qui se'ns acosti rebi tal quantitat d'Amor que li permeti trobar el seu Jo intern i confiar en ell per harmonitzar amb la seva vida i poder trobar el seu treball d'amor perfecte per ell, una parella perfecte, i molt d'amor en els seu cor .... i que tot això es converteixi en una cadena d'esdeveniments meravellosos. Que els miracles i les curacions es succeeixin un/a darrera l'altre, sense fi.
I com la vida, tot és canviant... quan sigui el moment Canviem i no deixem mai, mai, mai, de confiar plenament, una cosa que haurem après uns quants milers d'individus, si aquest projecte és viable, factible i realitzable.



No hay comentarios: