jueves, 11 de octubre de 2007

Tinc ganes de veure't

Truca'm quan puguis
*Estrella entonada amarilla*

lunes, 8 de octubre de 2007

El buit que tinc



El buit... crec que és això el que necessita ser omplert de nou. Em dona la sensació que m'he quedat buit..., que una part de mi ha marxat, o moltes parts de mi han marxat alhora! Què tenim que junts ens fa viure tant intensament? No sé ven bé el què és... però quan busco la resposta dints meu, em dic; No jutjis el tamany del forat, sinó mira el què l'ha omplert!! Aquesta energia tant gran i que a per tot està.

Tantes coses i tants moments compartits. Tanta gent que estimem que no acabariem mai d'abraçar-los. Però està bé! Tot té una evolució (un principi i un final)
El buit que tenim tots és molt maco, mirar-lo, estimar-lo i donar gràcies a totes les coses i persones que l'han omplert.

No em cansaria mai de recordar que quan s'està amb família TOT és possible! Junts podem fer el què un sol no pot arribar a fer... Ara però toca estar amb mi i omplir el buit de la mateixa manera que s'ha omplert aquests dies... pujar un escaló més! Evolucionar de NOU!
Em dóna la sensació que hem vibrat en una altre freqüència, on no hi havia temps ni espai. Si! com si la celebració hagués estat en lloc molt màgic, com si no hagués passat a casa. Ara però mires la casa, mires el què ha quedat i t'en dones compte que aquest lloc tant maco on hem viatjat tots, és CAN GOITÓ!

No pararà de sorpendrem Can Goitó. Les coses passen i s'en van i els que quedem anem creixent... Què tindrà aquesta casa que la fa ser tant especial i que atrau la gent que hi passa com si d'un forat negre es tractés?? Segur que a l'altra punta d'univers hi ha la resposta. Una porta interdimensional, que quan s'obre deixa passar l'essència més meravellosa que regna a l'univers.
l'AMOR!


Junts no parem de créixer... tot va començar com tot en aquest món. Un somni, una il.lusió, sempre de tot cor. I junts hem practicat una mica més amb l'alquímia de la vida i s'ha complert!! Pq és el que realment tocava. No teniem altra opció que fer el que s'ha de fer en cada moment. Ser tu mateix i deixar que les coses arribin.


Gràcies a tots per fer de tot plegat una oportunitat d'evolucionar un cop més! Penso en vosaltres cada dia abans d'adormir-me! aquest és el meu secret! Us estimo!!

Com diu l'Anna (Espejo de Cristal), hem plantat una llavor a Can Goitó! Ara s'haurà de regar.... i mimar... i cantar-li... estimar.... i ... tu també hi pots estar!


Perro Espectral Blanco - Can
Goitó


In lak' ech a lak' en
"Tu ets jo i jo sóc tu"

Celebració per l'Evolució de Can Goitó